ONTMOET FLANDERIJN SERVICING

Flanderijn Servicing is een enthousiaste club professionals met een passie voor uw klanten en het debiteurenproces. Onderdeel van Flanderijn Incasso en Gerechtsdeurwaarders en bieden een unieke propositie met interessante voordelen voor onze opdrachtgevers.

ONTMOET FLANDERIJN SERVICING

Flanderijn Servicing is een enthousiaste club professionals met een passie voor uw klanten en het debiteurenproces. Wij bestaan sinds XXXX en maken deel uit van Flanderijn Incasso en Gerechtsdeurwaarders. Wij bieden een unieke propositie met interessante voordelen voor onze opdrachtgevers.

SPECIALISTEN IN DEBITEURENBEHEER
De experts van Flanderijn Servicing kunnen u op het gebied van debiteurenbeheer ondersteunen. Dat doen we al vele jaren voor diverse ondernemingen, zoals Otis , Q-Park en REMONDIS. Daarnaast zijn we ook actief binnen het MKB grootbedrijf. Benieuwd hoe wij uw organisatie kunnen ondersteunen? Op onze nieuwe infopagina leest u alles over onze oplossingen op het gebied van debiteurenbeheer.
PERSOONLIJK CONTACT
Samenwerken met het team van Flanderijn Servicing betekent persoonlijk contact, een direct aanspreekpunt en transparante communicatie. Dat vinden we belangrijk en draagt bij aan de goede resultaten die we voor uw bedrijf gaan realiseren. Het gaat immers niet alleen om incasseren, maar ons uitgangspunt is altijd het behoud van de klantrelatie met uw klant en het bewaken van de reputatie van uw onderneming.
UNIEK ‘ONE STOP SHOPPING’ CONCEPT
Flanderijn Servicing biedt als enige in de markt een uniek ‘One Stop Shopping’ concept aan. Als onderdeel van Flanderijn Incasso en Gerechtsdeurwaarders met 10 vestigingen in Nederland en België kunnen onze experts incassotrajecten voor u verzorgen. Mocht uw klant onverhoopt toch niet betalen en overweegt u gerechtelijke procedure? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

EVEN VOORSTELLEN

Ontmoet Marcel Vasseur van Flanderijn Servicing

Ontmoet Marcel

Flanderijn Servicing verzorgt voor veel opdrachtgevers het debiteurenbeheer. Dat vraagt om uitgebreide expertise binnen dit werkveld. En die hebben we in huis. Zo zorgt Marcel, coördinator MKB team, ervoor dat voor onze relaties de debiteurenadministraties optimaal worden beheerd en er wordt bijgedragen aan verdere procesoptimalisaties.

Ontmoet Lisa en Jesse van Flanderijn Servicing

Ontmoet Jesse

Of het nu gaat om een tijdelijk project of langdurige detachering, Jesse is een waardevolle aanwinst voor elk bedrijf dat op zoek is naar een finance professional die op detacheringsbasis inzetbaar is. Hij beschikt net als alle andere collega’s van Flanderijn Servicing over ruime ervaring in verschillende branches en biedt graag ondersteuning bij financiële uitdagingen.

Ontmoet Anjm

Als coördinator debiteurenbeheer ondersteunt Anjm samen met een enthousiast team grotere opdrachtgevers op het gebied van het debiteurenproces. Wij bieden hier een full-service pakket, van eerstelijns klantcontact, debiteurenbeheer tot incasso werkzaamheden. Juist die diversiteit maakt ons werk zo interessant.

FLANDERIJN SERVICING

Kennismaken met het team van Flanderijn Servicing? U bent op afspraak van harte welkom op ons kantoor in Utrecht.

Wij zijn gevestigd in Le Mirage. Een uniek duurzaam ontwikkeld kantoorgebouw met opvallende architectuur en een uitstekende bereikbaarheid. Een inspirerende plek met een fenomenaal uitzicht, vanaf de 21e etage, waar wij met een enthousiast team graag voor u aan de slag gaan.

Maak kennis met onze opdrachtgevers