ONTMOET FLANDERIJN SERVICING

Flanderijn Servicing is een enthousiaste club professionals met een passie voor uw klanten en het debiteurenproces. Als onderdeel van Flanderijn Incasso en Gerechtsdeurwaarders bieden wij een unieke propositie met interessante voordelen voor onze opdrachtgevers.

Flanderijn Servicing in het nieuws

ONTMOET FLANDERIJN SERVICING

Flanderijn Servicing is een enthousiaste club professionals met een passie voor uw klanten en het debiteurenproces. Onderdeel van Flanderijn Incasso en Gerechtsdeurwaarders en bieden een unieke propositie met interessante voordelen voor onze opdrachtgevers.

SPECIALISTEN IN DEBITEURENBEHEER
De experts van Flanderijn Servicing kunnen u op het gebied van debiteurenbeheer ondersteunen. Dat doen we al vele jaren voor diverse ondernemingen, zoals Otis, Q-Park en REMONDIS. Daarnaast zijn we ook actief binnen het MKB grootbedrijf. Benieuwd hoe wij uw organisatie kunnen ondersteunen? Op onze nieuwe infopagina leest u alles over onze oplossingen op het gebied van debiteurenbeheer.
PERSOONLIJK CONTACT
Samenwerken met het team van Flanderijn Servicing betekent persoonlijk contact, een direct aanspreekpunt en transparante communicatie. Dat vinden we belangrijk en draagt bij aan de goede resultaten die we voor uw bedrijf gaan realiseren. Het gaat immers niet alleen om incasseren, maar ons uitgangspunt is altijd het behoud van de klantrelatie met uw klant en het bewaken van de reputatie van uw onderneming.
UNIEK ‘ONE STOP SHOPPING’ CONCEPT
Flanderijn Servicing biedt als enige in de markt een uniek ‘One Stop Shopping’ concept aan. Als onderdeel van Flanderijn Incasso en Gerechtsdeurwaarders met 10 vestigingen in Nederland en België kunnen onze experts incassotrajecten voor u verzorgen. Mocht uw klant onverhoopt toch niet betalen en overweegt u gerechtelijke procedure? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

EVEN VOORSTELLEN

Ontmoet Lisa Vink van Flanderijn Servicing

Ontmoet Lisa

Flanderijn Servicing verzorgt voor veel opdrachtgevers het debiteurenbeheer. Dat vraagt om uitgebreide expertise binnen dit werkveld. En die hebben we in huis. Zo zorgt Lisa, coördinator MKB team, ervoor dat voor onze relaties de debiteurenadministraties optimaal worden beheerd en er wordt bijgedragen aan verdere procesoptimalisaties.

Ontmoet de specialisten van Flanderijn Servicing

Ontmoet ons team

Of het nu gaat om een tijdelijk project of langdurige inzet, Flanderijn Servicing biedt deskundige finance professionals op detacheringsbasis. Ons team heeft ruime ervaring in diverse branches en staan klaar om bedrijven te ondersteunen bij financiële uitdagingen. U kunt rekenen op flexibele oplossingen voor uw financiële behoeften.

Ontmoet Marina Westland van Flanderijn Servicing

Ontmoet Marina

Als coördinator debiteurenbeheer ondersteunt Marina samen met een enthousiast team opdrachtgevers op het gebied van het debiteurenproces. Wij bieden hier een full-service pakket, van eerstelijns klantcontact, debiteurenbeheer tot incasso werkzaamheden. Juist die diversiteit maakt mijn baan bij Flanderijn Servicing zo interessant.

FLANDERIJN SERVICING

Kennismaken met het team van Flanderijn Servicing? U bent op afspraak van harte welkom op ons kantoor in Utrecht.

Wij zijn gevestigd in Le Mirage. Een uniek duurzaam ontwikkeld kantoorgebouw met opvallende architectuur en een uitstekende bereikbaarheid. Een inspirerende plek met een fenomenaal uitzicht, vanaf de 21e etage, waar wij met een enthousiast team graag voor u aan de slag gaan.

Maak kennis met onze opdrachtgevers