ONTDEK ONZE SERVICES

Debiteurenbeheer is één van de specialisaties van Flanderijn Servicing. Maar wist u dat we voor onze opdrachtgevers nog veel meer services op het gebied van creditmanagement verzorgen? Op deze infopagina leest u er alles over.

ONTDEK ONZE SERVICES

Debiteurenbeheer is één van de specialisaties van Flanderijn Servicing. Maar wist u dat we voor onze opdrachtgevers nog veel meer services op het gebied van credit management verzorgen? Op deze infopagina leest u er alles over.

Ondersteuning van uw debiteurenbeheer 

Het team van Flanderijn Servicing is gespecialiseerd in het ondersteunen van debiteurenafdelingen en optimalisatie van het debiteurenproces. Wij hebben ervaring in verschillende branches en zijn breed inzetbaar. Denk daarbij aan het opstellen van betalingsherinneringen, sommeringen, facturatie en de telefonische opvolging.

Focus op een geoptimaliseerd debiteurenproces

Naast operationele ondersteuning kunnen wij uw organisatie ook op strategisch vlak adviseren met als resultaat komen tot een volledig geoptimaliseerd debiteurenproces. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan.

Verbeteren van uw invoice efficiency

Is de verwerking van inkomende facturen binnen uw organisatie een proces wat veel aandacht vergt? Zijn er mogelijk voordelen te bepalen op het gebied van routing, communicatie met leveranciers en worden een aantal verwerkingen nog handmatig gedaan? Ook dan bent u bij de experts van Flanderijn Servicing aan het juiste adres!

Voordelen behalen voor uw crediteurenafdeling

Zowel qua betrouwbaarheid, papierverbruik en werkdruk hebben wij middels optimalisatie van het invoice proces aantoonbare verbeteringen voor verschillende crediteurenafdelingen gerealiseerd. Dit kunnen wij ook voor uw bedrijf realiseren!

“Het ondersteunen van bedrijven op het gebied debiteurenbeheer; dat is onze core business. We doen dat bij Flanderijn Servicing met een enthousiaste club mensen die gaan voor een mooi resultaat. En mooie resultaten hebben we in de afgelopen jaren zeker geboekt. Zo hebben we voor onze opdrachtgevers de DSO-ratio aantoonbaar kunnen verbeteren, perfect werkende debiteurenflows opgezet en binnen 24 uur ondersteuning kunnen bieden bij piekbelasting. Daar ben ik trots op!”

Lisa Vink

Coördinator Flanderijn Servicing

088-2093766

Verrijking van uw klantenbestanden

Geen of niet de juiste contactgegevens in uw debiteurenbestand? Of wilt u uw klantenbestand verder verrijken met bijvoorbeeld contactpersonen? Onze experts gaan direct voor u aan de slag zodat uw data weer op orde is. Dat doen we snel, accuraat en altijd met de juiste tone of voice.

Desgewenst kunnen wij de data direct verwerken in uw systemen. Ook beschikken wij over verschillende mogelijkheden om een koppeling te verzorgen met uw CRM-systeem of uw financiële pakket.

Detachering van gespecialiseerde financials

Flanderijn Servicing heeft binnen haar pool een aantal gespecialiseerde financials die op detacheringsbasis inzetbaar zijn. Zij zijn veelal snel inzetbaar, beschikken over de door uw gewenste kwalificaties en hebben ruime ervaring in verschillende sectoren.

Ontdek alle mogelijkheden op onze nieuwe infopagina.

ONTDEK DE INCASSOSERVICES VAN FLANDERIJN

ALLE DISCIPLINES IN HUIS

Alle disciplines in huis, dat is één van de vele voordelen als u kiest voor Flanderijn Servicing. Wij maken deel uit van Flanderijn, één van de grootste gerechtsdeurwaarders van Nederland. Naast debiteurenbeheer kunnen wij vanuit Flanderijn verschillende services op het gebied van incasso voor u verzorgen. Daarnaast beschikken wij als gerechtsdeurwaarder ook over de expertise en de vereiste bevoegdheden om voor u een gerechtelijke procedure te starten. Een incassobureau heeft deze bevoegdheden niet.

ONE STOP SHOPPING

Kiezen voor Flanderijn Servicing betekent ‘One Stop Shopping’. Zo hoeft u als uw opdrachtgever onverhoopt toch niet betaalt, uw vorderingen niet over te dragen aan een nieuwe partij. Doordat incassoservices binnen Flanderijn kunnen worden uitgevoerd, bespaart u tijd en extra kosten. Maar samenwerken met de experts van Flanderijn Servicing biedt voor u als opdrachtgever nog veel meer voordelen. Benieuwd welke? Op de nieuwe website van Flanderijn vindt u een handig overzicht van onze gespecialiseerde incasso-services.