Detachering Financials

Zoekt u ondersteuning van uw financiële afdeling? Flanderijn Servicing is gespecialiseerd in detachering van de beste financial professionals. Structureel of tijdelijk inzetbaar. Wij vullen meer dan 80% van alle opdrachten succesvol in. Ontdek alle mogelijkheden en onze concurrerende voorwaarden.

Detachering Financials

U zoekt ondersteuning van uw financiële afdeling? Flanderijn Servicing is gespecialiseerd in detachering van de beste financial professionals. Structureel of tijdelijk inzetbaar. Wij vullen meer dan 80% van alle opdrachten succesvol in. Ontdek alle mogelijkheden en onze concurrerende voorwaarden.

Snel direct inzetbare financials nodig?

Bent u op zoek naar gedreven, goed opgeleide financials, die snel inzetbaar zijn en passen binnen uw organisatie? Profiteer dan van het uitgebreide netwerk van Flanderijn Servicing. Wij zijn gespecialiseerd in detachering van financial professionals. Dat doen we op vaste basis of ter ondersteuning van tijdelijke projecten.

Uitgebreide ervaring in diverse branches

Met de meeste van onze financiële professionals werken we al vele jaren exclusief samen. Zij beschikken over uitgebreide ervaring binnen verschillende branches. Specialisaties liggen op het gebied van debiteurenbeheer, debiteurencalls en administratieve ondersteuning. Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan een gratis adviesgesprek of neem direct contact met ons op.

Interim financials van Flanderijn Servicing

Vind de juiste finance professional via Flanderijn Servicing

De juiste professional voor uw bedrijf

Meer dan 80% van alle opdrachten (recruitment en detachering) kunnen wij succesvol invullen. Dit vraagt om een zorgvuldige inventarisatie van uw wensen en kennis van de financiële processen binnen uw organisatie.

Uitgebreide kennismaking vooraf

Een uitgebreide kennismaking voorafgaand aan de opdracht vinden wij dan ook van cruciaal belang. Tijdens dit gesprek inventariseren wij uw wensen en stellen wij samen met u het gewenste profiel op. Daarna gaan we binnen onze pool op zoek naar de beste (interim) kandidaat.

Specialisten in debiteurenbeheer Flanderijnservicing

Specialisten in debiteurenbeheer

Snel extra ondersteuning nodig op uw debiteurenafdeling? Kies dan voor Flanderijn Servicing. Wij beschikken over ervaren incasso-experts die direct inzetbaar zijn. Zo voorkomt u dat uw administratie nog meer belast wordt.

Tijdelijk ondersteuning bieden

Onze incasso experts kunnen u tijdelijk ondersteunen, bijvoorbeeld bij onderbezetting of onverwachte drukte. Naast operationele ondersteuning kunnen zij u ook adviseren bij de (her)inrichting van uw debiteurenflow of bij het inwerken van nieuwe medewerkers.

Op zoek naar een finance professional? | Kies voor Flanderijn Servicing

Kies uit 500 financiële professionals

Flanderijn Servicing beschikt binnen haar netwerk over een pool van ruim 500 ervaren financiële professionals. Gekwalificeerde (interim) financials met ruime ervaring bij verschillende gerenommeerde opdrachtgevers in verschillende sectoren.

Jarenlange ervaring met meerwaarde

Financials van Flanderijn Servicing zijn gedreven vakmensen die zich door hun achtergrond snel thuis voelen binnen uw organisatie. Hun expertise en jarenlange ervaring levert duidelijke meerwaarde op voor organisaties die een volgende stap willen maken.

WAAROM KIEZEN VOOR FLANDERIJN SERVICING?

  • Pool van 500 interim financials
  • Gespecialiseerde incasso-experts
  • Structureel of tijdelijk beschikbaar
  • Verschillende expertises in huis
  • Ervaring binnen diverse sectoren
  • Vaste invulling of tijdelijke projecten
  • Behoud klantrelatie staat centraal
  • Directe koppeling met uw systemen
  • Concurrerende tariefstelling
  • Altijd één aanspreekpunt

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

Plan dan een gratis adviesgesprek met één van onze specialisten via onderstaande button.